KONAK BEKO SERVİSİ

Konak Beko Servisi

Konak Beko Servisi hizmetlerine devam eden firmamız, Beko marka tüm eşyalarınız için Konak bölgesinde garantili tamir ve teknik servis hizmeti sunmaktadır.

Konak Beko Servisi, arıza meydana gelen, düşük çalışma performansı olan, bakıma ya da montaja ihtiyaç duyun beyaz eşya ve ev aletleri kapsamında hızlı ve ekonomik şekilde müşterilerine hizmet vermektedir.

Konak Beko Servisi Kısa sürede arıza tespiti yapan firmamız, profesyonel ekibi ve donanımlı servis araçları ile küçük ve büyük beyaz eşyada sektörde adını duyuran firmalardan biri haline gelmiştir.

Gün geçtikte kendini sürekli geliştiren ve iyileştiren Konak Teknik Servis, müşterilerin ihtiyaç ve isteklerine en iyi şekilde cevap verebilmek adına 7/24 çalışma esası ile hareket etmektedir.

Konak Beko Servisi Firmamız tarafından Beko marka buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın gibi tüm beyaz eşyalar yerinde, hızlı ve garantili olarak tamir edilmektedir. Konak bölgesinde adından ve kalitesinden sıkça söz ettiren firmamız, yaptığı tüm tamiratlar için 1 yıl servis garantisi vermektedir.

Konak Beko Servisi olarak, en büyük amacımız, en uygun fiyatlarla en kaliteli tamiratları gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini kazanmaktır. Tüm hizmetlerimizden yararlanmak için Konak Beko Servisi telefon numaramız üzerinden bizleri arayabilir, tüm hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sonraki Önceki

SATILIK

Hemen Satın Al